Frambuaz olarak da bilinen ahududunun saymakla bitmeyecek faydaları vardır. Ara öğünlerimizi ve tatlılarımızı süsleyen bu yararlı meyve Çitlekçi Fitil Lokum Ahududulu içerisinde de hoş aroması ile bulunmaktadır. Lokum ve ahududunun birlikte kullanıldığı bu ürün her amaçla sunabileceğiniz bir aperatif niteliği taşımaktadır.
• İçerisindeki ahududu folik asit, A, B6, B1, B2, C, ve E vitamini içeren oldukça yararlı bir meyvedir.
• Ayrıca ahududu; potasyum, protein, lif, sodyum, demir, magnezyum gibi mineralleri de içererek daha sağlıklı bir besin haline gelmektedir.
• Lokumun bilinen birçok faydası ve içerdiği birçok mineral de bu ürünün sağlıklı olmasını destekler niteliktedir.
Ahududu düşük kalorisi ve zengin lif içeriği ile bu ürünü oldukça faydalı hale getirmektedir. Düzenli olarak tüketmek ve diyet listelerinde ara öğün olarak Çitlekçi Fitil Lokum Ahududulu eklemek kilo vermeyi de desteklemektedir. Bağışıklığı da artırdığı bilinmektedir. İçerdiği vitamin ve mineraller ile sindirim sisteminin düzelmesine de katkı sağlamaktadır.